8 év – 8 torta – blogszülinap és kérdezz-felelek

    0

    Megint eltelt egy év és én még mindig blogolok, nem szabadultok tőlem, de nem ám:) Napra pontosan 8 éve indult a történet és ki hitte volna, hogy egyszer aztán pont ez a kis blog fog új pályára állítani. Pedig így lett. Majdnem minden álmom megvalósult, amire a bloggal kapcsolatban valaha gondolni mertem, szóval tényleg egészen hihetetlen ez az egész. Maga az, hogy rengetegen olvastok, ott vagytok a facebookon és sok családban emlegettek, mintha személyes ismerős lennék, úgy „szeretitek” Brúnót és dumáit, mintha egy nagyon kedves rokonotok lenne, hát már ez fantasztikus. Aztán ott van még mellette sok egyéb: még anno a Food Show-s fellépés, a Díványos időszak, aztán a költözés a Cafeblogra és az NLC-s megjelenések, aztán tavaly a Goldenblog győzelem, most meg ez az új munka, hogy én lehetek az NLCafe, a legklasszabb női site gasztro rovatának vezetője… Tényleg nem jutok szóhoz néha. És akkor sok jó dologról/kapcsolatról nem is beszéltem, no meg életem egyik legjobb utazásáról, ami szintén a blognak köszönhető. Ha valaki ezt a listát megmutatta volna nekem 2007. április 22-én este, hát minimum megmosolyogtam volna.. De így volt és hol van még a vége?!:) Leszek én még „hivatásos utazós gasztroblogger” ha 100 évig kell hozzá blogolnom, akkor is. Azzal aztán már tényleg minden (blogos) kívánságom teljesülne, úgyhogy hajrá, hajrá, drukkoljatok, hogy ez is megvalósuljon:) Én mindent meg fogok tenni érte és azzal Ti is jól fogtok járni, ezt megígérhetem:)

    Külön tortát most nem sütöttem, de legalább kiválasztottam minden évből a legnagyobb kedvencemet, hogy ismételjünk, meg mert soha nem ártott még 8 torta fotójának a nézegetése, úgyhogy íme 8 torta a 8. blogszülinapra. Köszönöm, hogy olvastok, használjátok a recepteket, jófejek vagytok, kedvesek vagytok és úgy egyáltalán, hogy idetévedtetek.

    Végezetül pedig egy kis játék: sokan sokfélét kérdeztetek már tőlem, mindig meglep, hogy mennyi mindenre kíváncsiak vagytok, ezért most arra gondoltam, hogy csinálhatnánk egy kis kérdezz-felelek sessiont. Amikor Ti kérdeztek, én válaszolok. Lehet az receptre, blogra, személyes dolgokra vonatkozó kérdés, szabad a pálya, igyekszem mindenre válaszolni. Lehet a facebookon, ennél a posztnál, és emailben, a „doctorpepper7(kukac)gmail(pont)com címen is. Holnap éjfélig válaszüzemmódban vagyok:)

    2007 – aszalt szilvás csokitorta

    torta2

    2008 – limoncellos szilvatorta

    limoncellos

    2009 – citromos máktorta és itt

    maktorta

    2010 – áfonyás cheesecake

    torta2-copy

    2011 – málnás cheesecake brownie (és tiszteletbeli második a túró rudi torta és annak minden leszármazottja🙂

    brownie

    2012 – spéci narancsos süti – nem torta (bár tortaformában is megsüthető), de ez volt a Brúnó születése előtti utolsó poszt, márpedig 2012 Brúnó éve volt, úgyhogy nem lehet más, csak ez a süti a nyertes.

    speci narancsos sutemeny

    2013 – csokikrémtorta

    csokikremtorta

    2014 – túrótorta deluxe

    turotorta-csokikremmel_2

    Előző cikkMogyorós-csokis bomba
    Következő cikkEpres-almás szupercrumble (lisztmentes)