4+1 tipp húsvéti maradékok felhasználására

0

Már ha vannak. Mármint húsvéti maradékok. De tegyük fel, hogy túl sok kalácsot sütöttetek/vettetek és úgy magában már unalmas, na azokra az esetekre jönnek jól az ilyen ötletek. Bár szerintem ezekért újat is érdemes sütni, de ez már részletkérdés.

1. A legjobb. A non plus ultra, a zserbóguba. Recept itt.

zserboguba-fekvo

 2. A málnarajongók kedvence, Gordon Ramsay túrós-málnás édes pirított kalácsa. Recept itt.

malnas-reggeli-3

3. Szintén Gordon Ramsay-től egy whisky-s-aszalt szilvás verzió. Recept itt.

gordon pudding

4. És végül egy citromos-édes pirított kalács alaphelyzetben szilvával, de ilyenkor akár meggybefőttel is príma lesz. Recept itt. 

 

citromos-kalacs-szilvaval-fekvo

 

+1 – A maradék/újrasütött répatorta cake poppá változtatva. Isteni, de komolyan. Recept itt.

 

cake pop repa

Előző cikkFahéjas csokigolyók – egy 3 éves csodagyerek fotóival:)
Következő cikkTriplacsokis-lime-os süti (liszt nélkül)