Nigella expressz – Finomat gyorsan és JÁTÉK!

9

578-785-productÚjabb Nigella könyv, újabb játék. A Nigella Expressz – Finomat gyorsan című könyvet lehet megnyerni, mindjárt mondom, hogyan.

Elvileg „mesésen egyszerű, mégis csodás gyorsételekkel, zseniális időspóroló ötletekkel” van tele a könyv – mondja ő…:) Én meg azt mondom, hogy inkább egy jó kis szakácskönyv ez, de nem feltétlenül ezt kapnám le a polcról, ha nagyon szorítana az idő. Jó ötletek vannak benne, péksüteményektől kezdve, salátákon, húsos fogásokon át a desszertekig (nyilván:). Tény, hogy nem bonyolultak a receptek és Nigella kevés alapanyaggal operál, úgyhogy nem kell 25 tételes bevásárlólista a receptekhez. Kis rutinnal is el lehet bánni a receptek többségével, nagyon dörzsöltek meg úgysem ezzel a könyvvel kezdik.

Fontos infó: a Nigellakonyvek.hu oldalon lehet regisztrálni, és ha regisztrálsz, akkor kapsz egy 1000 Ft-os kupont. Ezt a kupont október 31-ig lehet felhasználni, szóval iszkiri.

Ha pedig szeretnéd megnyerni, akkor nincs más hátra, mint hogy válaszolj erre, a Facebookon feltett kérdésre. (Ha már válaszoltál, nem kell újra:) holnap (október 29.) éjfélig.  Ha nem vagy rajta a facebookon, akkor írd meg ide kommentben. A kérdés ez: „ha receptből és nem fejből főztök/sütögettek, akkor miből nézitek a receptet? szakácskönyvből? vagy féltitek a könyvet és inkább kiírjátok füzetbe, fecnire és abból? laptop? okostelefon? tablet?”)

Eredményhirdetés itt, ennél a posztnál lesz és a facebookon is kiírom majd a nyertes nevét. Hajrá!

 

UPDATE:

A facebookon nem írtam ki a nyertes nevét, de itt kiírom:

Polos Zsófia nyerte ezt a könyvet. Gratulálok!! 

 

Nagyon köszönöm mindenkinek a játékot!

 

Előző cikkHuncut csokikrém
Következő cikkMoszkauer

9 HOZZÁSZÓLÁS