Ajándéktipp: Okostelefon csokiforma

0

Óóó, ezt már olyan régóta szerettem volna megmutatni. Szerintem szupercool ajándék. Legalábbis az ilyen magamfajtáknak abszolút. Csokit szeretem – pipa, okostelefont szeretem – pipa. Következtetés – csoki-okostelefont szeretem, naná. Annyira jól néz ki, hogy oda vagyok érte meg vissza, úgyhogy ezt most mindenképpen beteszem a karácsonyi ajándéktippekhez, mert szerintem kiválóan megfelel a célnak. Ha a formát adod simán, az is jó, akkor a megajándékozott szórakozhat a „kiöntéssel”, ha meg Te készíted el a csokit és a dobozával együtt adod, akkor meg azért jó. Nyilván ízesítgetheted is a csokit, meg lehet ilyen szép, fehérhátlaposat is. Na nem ragozom, nézzétek meg. Itt lehet megvenni.

Előző cikkTöltött hagyma és Nők Lapja
Következő cikkVakondtúrás torta

1 hozzászólás

  1. Ágnes, ezt nem jó olvasni. Ezek a transzferfóliás dolgok általában érzékenyek a mozgásokra. Nem lehet, hogy amiatt csúszott el, mert a forma elmozdult? Mert egyébként nem lenne szabad és nem is szokott elmázgálódni, ha merev felületen van (pl. vágódeszkán) az egész folyamat alatt és nem mozdul el akkor sem, amikor a hűtőbe tesszük dermedni.

  2. Karácsonyra kaptam a formát és még aznap ki is öntöttem,annyira izgatott voltam!Pont olyan szép lett,mint a képen,csak én tejcsokival csináltam,mert mást nem találtam otthon éppen.De még mindig nem mertem megenni,olyan jó nézegetni. Vali