Túróval töltött gomba

0
A pampuska után megmaradt túróból lett ez. Kb ugyanannyira kevés idő kell hozzá. 

Hozzávalók:
fél kg nagy fejű csiperke
20-25 dkg túró
4-8 dkg juhtúró
1 citrom reszelt héja
só, bors, chili
olívaolaj

5-10 dkg reszelt gouda (elhagyható)

1. A gombákat megmossuk, tönkjüket kitörjük és egy sütőtálba helyezzük, fejjel felfelé.
2. A túrót és a juhtúrót egy tálban összetörjük, sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a citrom héját, adunk hozzá egy kevéske chilit és jól elkeverjük.
3. A gombafejeket megtömjük a túrós töltelékkel, ha van kedvünk, reszelünk rá egy kis sajtot, meglocsoljuk kevéske olívaolajjal és 210 fokos sütőben sütjük 20-30 percig.

Salátával jó kis vacsi, a citromos íz príma twistet ad az ízének.

Előző cikkPampuska (nem fánk)
Következő cikkKávés cheesecake

1 hozzászólás

  1. És még mindig lehet fokozni, a kitört gombacsutkákból gombástojást vagy melegszendvicset csinálni:)Bocs, hogy csak így ismeretlenül lerohantalak, de ez kikívánkozott. Régóta olvasom a blogodat, és nagyon tetszenek a receptjeid és a képeid, annyira gusztusos minden…