Hozzávalók:
30 dkg liszt
3,5 dkg cukrozatlan kakaópor
pici só
1 tk. sütőpor
15 dkg keserűcsoki
7,5 dkg fehércsoki
22,5 dkg puha vaj
30 dkg cukor
1 cs. vaníliás cukor
2 tojás
1. Előmelegítjük a sütőt 190 fokra.
2. A csokikat apró kockákra vágjuk.
3. A lisztet a kakaóval egy tálba szitáljuk, hozzákeverjük a sót és a sütőport és az apró kockára vágott csokikat.
4. Egy másik tálban habosra keverjük a vajat a cukorral, hozzáadjuk a tojásokat, végül kézzel egy keverőlapát segítségével fokozatosan belekeverjük a lisztes keveréket. Jó sűrű tészta lesz az eredmény.
5. Ebből kiskanállal kis kupacokat pakolunk egy sütőpapírral bélelt tepsire (én kézzel gombócokat formáztam és kilapítottam őket). Hagyjunk helyett közöttük, mert elfekszenek.
6. 10 percig sütjük. Kicsit hűlni hagyjuk, aztán tálra szedjük. Ebből az adagból 42 darab készült.