Ha őszinte akarok lenni, akkor ezt szupergyors desszertként is el lehet sütni, de maradjunk most a reggelinél. Édes reggeli rajongóknak kötelező, pillanatok alatt megvan, ha laktózmentes joghurtot használtok, akkor még laktózmentes is, és egyébként most esik le, hogy gluténmentes is. Éljen:)
Hozzávalók:
4 dl natúr joghurt
1 rúd vanília kikapart magjai
2 evőkanál méz
1 nagyobb banán
1 maroknyi dióbél
juharszirup ízlés szerint
- A dióbelet felaprítjuk és 2 evőkanálnyit elkeverünk a natúr joghurtban.
- Hozzáadjuk a mézet és a vaníliarúd kikapart magjait is, összekeverjük, majd kis tálakba adagoljuk.
- Banánszeleteket teszünk a tetejére, megszórjuk a maradék dióval, és juharszirupot csorgatunk a tetejére.
Tipp: Ha a diót előző este száraz serpenyőben megpirítjuk, még finomabb lesz!