Ha nem lenne elég a jó csokis alap, rásegítünk még egy nagy adag Nutellával, plusz egy kis mogyoróval, hogy ropogjon is valami. Nincs most ennél jobb. Majd meglátjuk, hogy holnap lesz-e jobb:)
Hozzávalók kb: 20×20 cm-es sütőtálhoz:
- 2 db tojás
- 10 dkg cukor
- 12 dkg puha vaj
- 9 dkg búzaliszt
- 2,5 dkg cukrozatlan kakaópor
- 20 dkg Nutella
- 12-15 dkg sótlan földimogyoró
- A mogyorót durvára vágjuk, a sütőtálat sütőpapírral béleljük ki, és előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
- A puha vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat és kikeverjük.
- A lisztet összeforgatjuk a cukrozatlan kakaóporral, majd a tojásos keverékhez keverjük.
- A mogyoró kb. felét beleszórjuk a masszába, és alaposan összekeverjük.
- A mogyorós masszát a sütőpapírral bélelt sütőtálba simítjuk, majd rákanalazzuk a Nutellát, kés hegyével vagy villával kicsit vegyítjük a csokis masszából, majd rászórjuk a maradék durvára vágott mogyorót.
- Sütőbe toljuk, és 25 percig sütjük.