20 dkg kókuszreszelék
1. A krémsajtot kikeverjük a porcukorral és a cukorral, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és összekeverjük.
2. A masszából- nedves kézzel – kb. 2-3 cm átmérőjű gombócokat formázunk és sütőpapíros tálcára helyezzük a gombócokat. (én sima krémsajttal csináltam, így kellett hozzá a nedves kéz, mert kicsit száraz volt a massza, de lehet, hogy a ti krémsajtotok vagy a mascarponétok kicsit hígabb lesz és akkor jobban összeáll a tészta – akkor nyilván száraz kézzel is lehet gombócozni.) Az a lényeg, hogy ne ragadjon, de ne is hulljon darabokra.)
3. Hűtőbe tesszük a golyókat 30-50 percre.
4. A csokoládé 2/3 részét vízgőz felett, vagy kis lábasban alacsony lángon, folyamatos kevergetés mellett megolvasztjuk, lehúzzuk a tűzhelyről és hozzáadjuk a többi csokit, és addig kevergetjük, míg az is teljesen elolvad.
Innen jött a recept, nehéz volt ellenállni:)