Sok-kicsi 2013 – Keksz a lelke mindennek

0

Ha karácsony, akkor Sok-kicsi jótékonysági akció és az a megtiszteltetés ért (tart már 2 éve), hogy ismét tagja lehetek a csapatnak, így vágjunk is bele.

Az akció menete: A játék úgy zajlik, hogy november 16-30. között minden nap 1-1 blogger tesz felajánlást, plusz minden nap van 1-1 céges felajánlás isItt tudjátok követni a történéseket. Összesen tehát lesz 30 felajánlás. December 1-14-ig lehet pénzt felajánlani a célra (1 sorsjegy 1000 Ft – sok sorsjegy sokszor 1000 Ft), megjelölve, hogy mely nyereményt szeretnétek “elnyerni”. Amikor lejár a határidő, akkor egy kalapba kerül minden olyan “virtuális sorsjegy”, amit – esetemben- a Puffin-felajánlásra befizettek, ebből a sorsolóbizottság kihúz egyet, és az az illető lesz a nyertes. A részletekről itt lehet bővebben olvasni.

“A jótékonysági nyereményjáték keretében az elmúlt évekhez hasonlóan idén is főleg élelmiszer tárgyadományokra fordítjuk a befolyt támogatási összeget. Elsődlegesen a III. kerületi családsegítő és gyermekvédelmi központ által meghatározott rászoruló családok számára szervezett ételosztáshoz szerzünk majd be a főzéshez alapanyagokat, valamint az alapítvány karácsonyi – idén rekordmennyiségű, 5300 darabosra tervezett – élelmiszercsomagjaiba vásárolunk tartós élelmiszereket..”

Nincs olyan, hogy kicsi összeg. Minden forint számít, sok kicsi, tényleg sokra megy. 

kekszek sokkicsi

A felajánlásom pedig nem más, mint egy 2014-es kekszutalvány, amely többféleképpen is beváltható. 3 variáció közül választhatsz, ha Te nyersz:

– ha nem tudunk találkozni, vagy egyszerűen csak így szeretnéd, akkor 10 tepsi kekszet kapsz. No nem úgy, hogy tepsire rakok 10 zacskó háztartási kekszet aztán szépen becsomagolom. Nem ez a terv, hanem hogy saját készítésű kekszeket kapsz, de abból rengeteget. 10 tepsinyit. Bizony. Egyszerre. Ezt például születésnapi buli, karácsony, nagyobb összejövetelek esetén ajánlom, ahol el is fogy ilyen nagy mennyiség.

– ha nem szeretnéd egyben, akkor kapsz 10 kupont (minden kupon 1 tepsit jelent) és Te döntheted el, mikor kéred az adagokat. Szólsz pár nappal előre és én küldöm a tepsinyi kekszet, aztán legközelebb megint szólsz, megint küldöm, stb, stb.

– ha el tudsz jönni Balatonfüredre, akkor pedig itt együtt sütünk kekszeket, akár chef Brúnó bevonásával:) és mindent haza is vihetsz – kivéve persze Brúnót. Nyilván ez a legjobb móka, nagyon örülnék, ha összejönne:)

Ne feledjétek idén sem, hogy a cél nemes, és csak a Puffin ad nektek erőt, szóval ha tehetitek, ne habozzatok, vegyetek minél több sorsjegyet, mert jó helyre megy a pénzetek!! Köszönöm, ha megtiszteltek a felajánlásotokkal!

Előző cikkDiós-barackos rugelach
Következő cikkTúrós-meggyes kalács