Puffin-logó

0

Gondolom, aki rendszeresen jár ide, észrevette, hogy megváltozott a fejléc, aki meg a Facebookon is követ, az talán látta a kis csini logós cuccaimat, konkrétan egyelőre ezt a kettőt itt (vigyázz, csúcsminőségű fotók!!:), úgyhogy ideje, hogy elmondjam, kinek köszönhetem, mert nyilván nem én tákoltam össze, jobb a békesség na.

Az Otthonka blog szerzője, Dorka volt a grafikus, aki megrajzolta nekem ezt a csudi kis logót. Nem mintha ismertem volna korábban őt, sőt, tulajdonképpen az „utcán szólítottam le”, hogy  „hé figyelj, úgy tudom, Te grafikus vagy, rajzolsz nekem egy logót”? Hát kb így volt, csak virtuálisan. És belenyúltam a tutiba, hogy ilyen közhelyesen fejezzem ki magam, Dorka ugyanis pont olyan stílust kedvel, mint én, így gyakorlatilag minimális egyeztetést követően megrajzolta, sőt még egy másik fejlécet is, csak az aztán elveszett, de sebaj, mert ez annyira tetszett nekem, hogy maradtam ennél a verziónál.

Jelenleg az ész nélküli logózás (not legózás, haha:) stádiumában járok, raknám mindenre, majdhogynem Brúnóra is, de azt mondják nálam rutinosabbak, hogy idővel elmúlik:) Mindenesetre  ha nem ismernétek még az Ottkonkát, és/vagy a jövőben grafikust kerestek, akkor tudom ajánlani Dorkát. Logós cuccokért meg engem lehet keresni. De logós Brúnót nem adok:)

Előző cikkAlmaleves
Következő cikkCsokis-narancsos tiramisu