Baldaszti’s verseny – fél milla nyeremény

0
„Szeretnél FÉLMILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁST nyerni a város legújabb delikát üzletébe? Szeretsz és tudsz is főzni és jókat enni? És szereted mindezt megosztani a barátaiddal? A Baldaszti’s Delikátesz és Bisztró FŐZŐVERSENYT hirdet, amelynek győztese a Baldaszti’s hivatalos törzsvásárlójává válik, azaz 1 ÉVEN keresztül, összesen 52 héten át, 10 000 forint értékben vásárolhat az üzletben. 
Mit kell tenned, hogy Tied legyen az értékes fődíj?
Látogass el a Baldaszti’s Lánchíd utcai üzletébe, nézz körül és ismerkedj meg a világ legjobb termékeivel! Kettőt rögtön ki is próbálhatsz a verseny keretein belül: készíts bármilyen kreatív ételt, amihez felhasználod a CLOVIS vagy a TAMARIS mustos mustárját, valamint a Michelin-csillagos éttermek fűszerbeszállítójának, a neves THIERCELIN családnak bármely, szabadon választott fűszerét. Fotózd le az ételt, oszd meg a Facebookon velünk és barátaiddal, és gyűjtsd a lájkokat! Az öt legtöbb lájkot kapó játékos bekerül a döntőbe, ahol már a zsűri kezében vannak. A játék június 17-től július 7-én éjfélig tart, az eredményhirdetést követően pedig azonnal meg is kezdődik az 52 hétig tartó törzsvásárlói időszak. 
A játék menete: 
  1. Vedd fel a Baldaszti’s oldalát a Facebook-on a kedvenceid közé!
  2. Látogass el a Baldaszti’s-ba, és szerezd be a két alapanyagot, azaz a Clovis vagy a Tamaris mustos mustárt és egy tetszőlegesen kiválasztott Thiercelin fűszert. 
  3. A két kötelező alapanyag (és természetesen további, saját hozzávalók) felhasználásával készítsd el, majd fotózd le az általad kreált ételt. Semmilyen megkötés nincs, a lényeg, hogy a fogás legyen eredeti, étvágygerjesztő és inspiráló. 
  4. Töltsd fel az ételfotót a Baldaszti’s Facebook oldalára (legkésőbb 2011 július 14-ig) és oszd meg a barátaiddal is.  
  5. A receptet, amely tartalmazza a hozzávalók anyaghányadát és az elkészítés módját, küld el a hello@baldasztis.com címre.
A versenyzők ezután már a rajongók, végül pedig a Baldaszti’s profi zsűrijének a kezébe kerülnek, ők fogják eldönteni ugyanis, hogy ki lesz a nyertes, vagyis ki költhet el a Baldaszti’s hivatalos törzsvásárlójaként 52 héten keresztül 10.000 Ft-ot az üzletben. 
Beküldési határidő: 2011. július 14.
Döntő és eredményhirdetés: 2011. július 21. 
A zsűri tagjai:
Baldaszti Péter, a Baldaszti’s alapítója és tulajdonosa
Harmath Csaba, bor és gasztronómiai szakértő, a Baldaszti’s tanácsadója
Mautner Zsófia, gasztronómiai újságíró, a Chili és Vanília blog szerzője, a Baldaszti’s tanácsadója
Segal Viktor, séf, a Baldaszti’s gasztronómiai tanácsadója
DÍJAK:
Első helyezett: hetente 10 000 forintos vásárlási utalvány EGY ÉVEN KERESZTÜL a Baldaszti’s-ba. 
Második helyezett: egy 50 000 forint értékű Baldaszti’s ajándékcsomag, 4 fős all inclusive reggeli a Baldaszti’s-ban, egy Je Suis Belle által tervezett séfruha, Je Suis Belle bevásárlótáska.
Harmadik helyezett: egy 20 000 forint értékű Baldaszti’s ajándékcsomag, 2 fős all inclusive reggeli a Baldaszti’s-ban, egy Je Suis Belle által tervezett séfruha, Je Suis Belle bevásárlótáska.
Negyedik és Ötödik helyezett: egy 10 000 forint értékű Baldaszti’s ajándékcsomag, egy Je Suis Belle által tervezett séfruha, Je Suis Belle bevásárlótáska.
Sok sikert kívánunk a játékhoz!
A Baldaszti’s csapata”
Előző cikkClafoutis
Következő cikkVaníliafagyis meggyleves

1 hozzászólás

  1. :(((( a játék nagyon jóóó, de ez a fészbúkon lájkolós dolog elég felejtős…sajna az ilyeneken mindig valami foscsomó recept és kép „nyer”, amire mindenféle kamu accountokkal nyomogatják a lájkot…ld. a Costesbe nyert vacsorát, amin valami kolbászos rántotta nyert, ha jól emlékszem…:) szégyen.