Ennek soha nincs vége, lepényből egyszerűen nem lehet kifogyni. És elmondanám, hogy pont az ilyenek után jön a legnagyobb elismerés. Adva van egy délután/este, amikor már nem nagyon van kedved értelmes vacsorát csinálni, de azért csak motoszkál a fejedben, hogy jó volna valami meleget enni. Aztán lustán benézel a hűtőbe, összeszeded magad, és 40 perc múlva kb. kész a kaja. Az ilyen esetekben kivétel nélkül mindig jön az elismerés. Komolyan. Nem értem én az emberi szihét. Ha 2-3 órán át feszített tempóban kotyvasztok, az természetes, de egy a semmiből összedobott vacsoráért jár a hozsanna.. 🙂
1. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.
2. Előkészítünk egy tepsit, sütőpapírt rakunk bele. A leveles tésztát szükség esetén kiolvasztjuk és a tepsi méretére nyújtjuk/hajtogatjuk.
3. A hagymákat lazán felkarikázzuk, kevés olajon megfonnyasztjuk.
4. A kolbászt felkarikázzuk.