Sütinyeremények

0

Két dolog:

Egyrészt, vészesen közeledik egy jeles nap, méghozzá június 1., amire azt a nagyravágyó célt tűztem ki magam elé a facebookon, hogy elérem az 1981 rajongót, és így szépen kirajzolódik a szülinapom:):) 1369-ről indultunk, és azt mondtam, hogy minden 200-nál ajándékot sorsolok ki, úgyhogy arra szeretnélek kérni Titeket, kedves olvasók, hogy ajánljátok ismerőseiteknek a puffin facebook-oldalát és hozzatok minél több embert, hátha összejön ez a terv. Ígérem, hogy idén már nem lesz több ilyen játék:) Egyelőre elég kilátástalan a dolog, úgyhogy szükség van rátok:)

Másrészt pedig, van még egy újdonság: Axi-Puffin szinergia a chutney-k világában. Mostantól oszlopos tagja vagyok az axi’s chutney-nak, találkozhattok majd velem is a wampon, itt-ott-amott, ahol az axi’s chutney megjelenik. Nyomulunk a facebookon is, ahol egyből játékot is hirdettünk, ahol  lám-lám, minő meglepetés, én is bedobtam egy kis puffin-ajit a közösbe, szóval gyertek játszani az axi’s chutney oldalára is, mert ott is nyerhettek valami finomat.

Tehát, ha szívesen nyernél valami finomságot tőlem, akkor futólépésben irány a facebook:

1. lájkold a puffin oldalát
2. ajánld ismerőseidnek, vagy ha blogod van, akkor a saját rajongóidnak. hálám nem marad el, hidd el.
3. lájkold az axi’s chutney oldalát is
4. és tippelj a játékban.

Ha időközben lejárt a munkaidőd a sok facebookozás és blogolvasás miatt, akkor fogd a cókmókodat és indulj haza:)

Én pedig itt és most is nagyon szépen köszönöm, hogy olvastok, játszotok, ajánlotok, kommenteltek és úgy egyáltalán, hogy szeretitek, amit csinálok.

Előző cikkSütikalandok – második forduló
Következő cikkKolbászos-hagymás lepény

1 hozzászólás