London 5.0

0

A live blog itt olvasható:

London 5.0 – 1. rész

London 5.0 – 2. rész

London 5.0 – 3. rész

 

Előző cikkLilahagymás-baconös lepény
Következő cikkTöltött gomba

1 hozzászólás

  1. 🙂 köszi szépen! örülök, hogy tetszik. Reni, én is:) és 4Gyerek – hát, így alakult. legközelebb majd egyeztetünk:) és az 5.0 azt jelenti, hogy most voltam ötödször londonban. jogos, ez nem egyértelmű, na majd legközelebb ezt is tisztázom.Viki – ne is mondd. csók, összeborulás megvolt, szólt a zene és én úgy vettem, hogy akkor ott vége a filmnek…:)

  2. kár h nem Velem voltál–legközelebb szívesen társulok,csak egyeztetek előtte a szüleiddel,h egyeztessenek Velem,mikor foglalják Neked a jegyet..ja és melyik ez a film?most hallgatom a top10-det—egy csomót nem is ismerek!!!ismerlek én Téged?:)

  3. Áááá, ez nagyon jó! Még meg se érkeztél, de micsoda beszámoló Ferihegyről :))) Én öt hónapot voltam Londonban, amikor jöttek a szüleim látogatóba, ők is azon haltak be, hogy a bed&breakfastben a fürdő egy szekrényben volt 🙂 Ja, az meg mindenhol tipikus, amikor a magyarok úgy nyomják, mintha más magyar sehol se lenne… Bécs, Osztrák Nemzeti Könyvtár Kézirattár, ruhatár – magyar fószer bazi hangosan, überalpári módon fröcsög és fontoskodik a telefonba, én meg majd’ belefulladok a szendvicsembe :))Na, várom a köv. részt!

  4. 🙂 hát a top 10 alapján lehet, hogy én sem ismernélek fel. na majd holnapra állítsd össze, megnézzük:)ja, 5.0 úgy, mint ahogy a számítástechnikában használják a továbbfejlesztett verziókat. de úgy is jó, ahogy mondod, végül is london még nem volt nálam.erinacea – a szekrénybudi is jó:) és köszi, vesta, neked is. igyekszem a következővel.