Töltött gomba

0

Szeretem a gombát. A gombapaprikást, a rántott gombát, a töltött gombát, és nagyjából mindent, amiben van gomba. Szeretem. Hálás dolog. Nem tudok mást mondani, egyszerű a recept, mint az egyszer egy. És finom is.

Hozzávalók:
fél kg gomba
1 paradicsom
5-10 dkg mozzarella
néhány bazsalikomlevél

A gombát alaposan megtisztítjuk, a szárát kitörjük és félretesszük. A sütőt 200 fokra melegítjük.
A paradicsomot és a mozzarellát apró kockákra vágjuk, a bazsalikomleveleket felaprítjuk és mindezt jól összekeverjük. A gombákat egy mélyebb sütőformába sorakoztatjuk (pl. jénai), megtöltjük őket a töltelékkel, lehetőleg úgy, hogy a tetején sajtdarabok legyenek. Sütőbe toljuk és kb. 25 percig sütjük.

Előző cikkLondon 5.0
Következő cikkSegítsüti 2011

1 hozzászólás