Ételfotós játék

0

Nincs nyeremény, nincs győztes, csak játék van, kreatív kattogás, hogy úgy mondjam.

Szóval. Az világos, hogy nincs két egyforma étel és nincs két egyforma háztartás, tehát mindenki azzal operál az ételfotózáskor, amit otthon talál. Clear. Nem is lehet összehasonlítani egy tortáról készült régies kiegészítőkkel fotózott képet egy modern környezetben lefotózott spagettivel. Nyilván. Node, mi lenne, ha azt határoznánk meg, hogy mi legyen a képen, és abból aztán mindenki azt hoz ki, amit akar, tud. Hm? Nincs verseny, nem lesz senki legjobb, vagy legrosszabb, nem ez a lényeg. De lehet kísérletezgetni, kreatívkodni és aztán jól megnézzük, ki mit hozott ki az adottságokból.

Szóval. Ha van érdeklődés, akkor egy első ötletként azt mondanám, legyen a képen:

  • 2 szelet kenyér (tetszőlegesen fehér, barna, magvas, saját sütésű, bolti, stb)
  • vaj/margarin/sajtkrém – valami fehéres, halvány sárga színű kence
  • só(szóró)
  • egy kenőkés
  • egy tányér

Ezernyi lehetőség van nyilván, úgy rendezitek el, ahogy akarjátok, megkenhetitek a kenyeret, de nem muszáj, lehet a tányéron a kenyér, de lehet a tányér mellett is, stb, stb, lehet hupikék a háttér, de lehet fekete is, szabad a pálya. Legyen ez a hosszú hétvége feladványa, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Ha nem játszik senki, akkor meg fogok sértődni és duzzogni fogok, haha:) Ha 5 kép érkezik, akkor már örülni fogok.

Ja, és természetesen nyugodtan jelentkezzen bárki, nemcsak bloggereknek szól a játék. Ha csak simán szerettek fotózni, és kéznél vannak a fenti cuccok, akkor játszatok! És nyilván több képpel is lehet jelentkezni, minél több, annál jobb.

Március 17-én megnézzük, mire jutottatok, jutottunk. Addig küldjétek át nekem pl. emailben: doctorpepper7(kukac)gmail(pont)com.

Előző cikkMeggyes-zselés süti
Következő cikkNarancsos cheesecake brownie-val

1 hozzászólás