Kikacsintás a szezonális ételek szorítójából és bár lehet, hogy sokan ráncoljátok most a homlokotokat, magatok elé mormolva, hogy „hát ez nem normális, hát a narancsleves az karácsonyi étel”, el kell mondanom a magam védelmében, hogy nálunk a narancskrémleves nem része a karácsonyi menünek. Sőt, tovább megyek. Képzeljétek, mi télen meleget eszünk. Még borkrémlevest sem, és narancsos levest sem. Van ilyen, úgyhogy nekem ér júniusban narancslevest készíteni. Jól tud esni a hőségben, higgyétek el, klassz kis hűsítő. Ja, és hogy mivel ettük, mi az a barna keksz? Hát elmondanám, hogy a legutóbbi macaronprojekt eredménye. A macaron nem sikerült, nincsen neki talpa, így viszont kakaós amarettiként tökéletesen funkcionál. Azt beledobjuk a narancslevesbe, megpuhul és mindenki happy.
csipet fahéj
Listára felvéve, nagyon jól hangzik, a narancsfagyi után jól is jön! :)…és a fotó is szuper!
Szerintem is sokkal jobb ilyen melegben enni a hideg, hűsítő leveseket!Friss narancsot használtál, vagy készen kapható dobozos narancslevet?
🙂 köszi szépen! örülök Csibe, hogy tetszik a fotó is!!szemirámisz-ugye? szerintem is!! hát most legutóbb azt hiszem, hogy bolti 100%-osnak mondott narancslevet. De kisebb adaghoz bevállalható a facsarás is:)
Ez nagggyon klassz! Annyit változtatnék csak, hogy nem forralnám fel a narancslevet. (Kár lenne érte:))Nálam is meglesz!
Mamma! köszi szépen. próba szerencse, hajrá!