Kecskesajtos céklakockák és téli Balaton

0

Nem vagyok nagy passzban ezen a héten, pedig történnek jó dolgok, csak most rosszak is, de majd csak elmúlik és minden helyreáll. Lényeg, ez is egy kis torony, és ha jól emlékszem, ezt is valamelyik főzős reality-ben láttam. Elég egyszerű, nem beszélek mellé, most nem megy igazán.

Hozzávalók:
1 közepes fej cékla
10 dkg kecskesajt
só, bors
vörösborecet

1. A céklát félbevágjuk, alufóliába csomagoljuk és 200 fokon sütjük 1 órán keresztül.
2. Ha kész, kivesszük és megvárjuk, míg kihűl.
3. Ha kihűlt, meghámozzuk, kockákra vágjuk, alaposan sózzuk, borsozzuk, kicsit meglocsoljuk vörösborecettel, és kockákra vágott kecskesajttal együtt tálaljuk.

Ez minden. Ha jobb hetem lett volna, szebb fotót készítettem volna, de mert nem volt, hát ennyire futotta.

Viszont ha már esik a hó, régóta ígérgetek többeknek téli balatoni képeket. Hát íme, klassz volt.

Előző cikkLeveles tészta kérdés
Következő cikkMeggyes-túrós süti

1 hozzászólás