Falatkák a Foci VB-re

0

Elkezdődött a Foci VB, meccstől meccsig élünk – vagy legalábbis a férfiak, és a foci rajongó nők mindenképpen. Mi kell a meccshez? Itóka és egy kis rágcsálnivaló. Na, ehhez gyűjtött össze pár receptet a Bonduelle, amit most veletek is megosztunk.

Kezdjük mindjárt a látványos megnyitó ünnepséggel – erre általában még a hölgyek, gyerekek is kíváncsiak. Töltött pizzagolyók paradicsomos mártogatóssal – ezzel garantált a siker, csak majd az utánpótlást kell győzni. Ugyanilyen népszerű fogás lehet egy gőzölgő burgonyás-gombás pite vagy a füstölt sonkás-gombás quiche. A pikáns quesadilla guacamole-val is egy olyan étel, amiből a háziasszonyoknak repetára kell készülniük, az biztos! A kukoricás-cukkinis lepénykék fűszeres mártogatóssal kicsit több előkészületet igényel, de a végeredmény egy pillanat alatt elfogy!

Az ízletes rétegezett tonhalas-salátát, a gyors zöldségcurry-t, a fokhagymás-paradicsomos fehérbabkrémet, vagy a  szuperzöld krémlevest bármelyik foci-rajongó elkészítheti egy reklámszünet alatt. A bruschetták ilyenkor nagyon népszerűek, a parmezános-zöldborsós, vagy a kakukkfüves-gombás változattal nyert ügyünk van!

Aki még több inspirációra vágyik, a Bonduelle honlapján elérhető gazdag recepttár, és a könnyen követhető recept-videók számtalan lehetőséget kínálnak!

 

Előző cikkCsak a Puffin – megújulva!!
Következő cikkHázi málnaszörp