Keressük a nyár legjobb receptjeit!

0

Hallottatok már a TEKA szuper nyári receptversenyéről? Remélem, igen:) De ha nem, akkor most titeket is arra buzdítalak, hogy nevezzetek kedvenc nyári receptjeitekkel! Bloggerek és nem bloggerek is!!

Így szól a felhívás:

„Oszd meg velünk azokat a recepteket, amik számodra a legkedvesebbek, mert könnyen lehet, hogy éppen a tied nyeri majd el a zsűri tetszését! Ha győzöl, hazaviheted a verseny fődíját, egy A+ energia osztályú TEKA HSB 635 sütőt, aminek különleges Hydroclean® PRO tisztítási rendszerének hála többé nem kell majd a sütőtisztítással bajlódnod, hiszen a gép ezt is elvégzi helyetted mindössze egy pohárnyi víz segítségével! Ezen kívül még más értékes nyeremények is várnak – például egy mikrohullámú sütő és egy páros belépő Dános Tamás 2017. szeptember 11-i főzőtanfolyamára.”

Itt találod a részleteket: csak annyi a dolgod, hogy július 2-ig feltöltöd a kedvenc nyári receptjeidet. Saját fotóval!!! De tényleg saját fotó legyen!!

A zsűri fogja kiválasztani a győzteseket: nem blogger és blogger kategóriában is 3-3 nyertes lesz, úgyhogy megéri játszani, mert szuper nyeremények lesznek. És ha nem mondtam volna, a zsűrinek én is tagja vagyok:) Kozák Danutával és Dános Tamással együtt fogjuk kiválasztani a legjobbakat, úgyhogy hajrá hajrá!!! Süssetek-főzzetek, fotózzatok és aztán csak töltsétek fel a recepteket a TEKA oldalára, és már meg is vagyunk!

Előző cikkAmerikai palacsinta liszt nélkül
Következő cikkHa nagy leszek, pék leszek?