Ajándéktipp karácsonyra

0

Jó humorú pároknak, házaspároknak, vagy bárkinek, akinek tetszik. Ez a bögre adta az ötletet, de mivel bögrenyomó vállalkozásom konkrétan nincs, saját kezűleg akartam megcsinálni. Roppant egyszerűen el lehet készíteni, mondom is, hogy hogyan.

bogr_01

bogre 02

Fogsz két bögrét – nyilván jó, ha egyforma, de az sem baj, ha nem. (Gasztrobloggerek kicsit bajban lehetnek, mert mindenből csak egy van, a szép bögrékből legalábbis csak 1-1 prototípus:) nekem is csak ebből a kékből volt kettő…) De tegyük fel, hogy karácsonyra veszel két teljesen új egyforma bögrét.

Fogsz egy A4-es papírt, egy vastag filcet/nyomtatót és egy kb. 2 cm széles papírcsíkra ráírod/nyomtatod, hogy „Szeretlek” és hogy „Tudom” vagy „én is”.

Aztán fogod ezt a papírcsíkot és valami szép dekortapasszal ráragasztod a bögrékre. Ez a dekortapaszos megoldás azért jó, mert simán lejön, nem kell kapargatni, súrolni, dörzsölni, és a bögre felülete sem sérül tőle. Itt találtok kb. 300 félét, abból talán sikerül választani:)

Ennyi, kész is vagy és csomagolhatod is az ajándékodat.

Ez persze nem bírja a mosogatást, úgyhogy jobb, ha eleve több példányt készítesz, amit aztán csak rá kell majd ragasztanod. Vagy kitanulhatod a bögre feliratozás mesterségét, de az egy kicsit melósabb szerintem.

bogre_01 fekvo

Előző cikkDuplán mézeskalácsos gombócok
Következő cikkKönyvajánló karácsonyra