Puffin karácsony

0

Így egy hónappal karácsony előtt hivatalosan is megkezdem a Puffinon a karácsonyi készülődést és az lenne a jó, ha velem tartanátok ebben a nagy készülődésben. Tavaly volt egy próbálkozás, na az nem sikerült úgy, ahogy akartam, mert túl bonyolulttá tettem, de majd most biztos jobb lesz. Szóval!

Én is hozok majd karácsonyi recepteket, ötleteket és mindig, ha ilyen lesz, akkor a facebookon a #puffinkarácsony   hashtaget a végére fogom írni. Ez mire jó? Arra, hogy ha ráklikkeltek erre, akkor kigyűjti majd nektek az összes olyan bejegyzést, ami ehhez tartozik.

Tehát, a „feladat” egyszerű. Ha Ti is csináltok valamit, ami karácsonyra készül, vagy készült korábban és van hozzá fotótok, receptetek,  legyen az süti, leves, gasztroajándék, főétel, itóka vagy sós rágcsa (vagy bármi más), akkor töltsétek fel a facebookra – és írjátok mögé ezt : #puffinkarácsony. 

Így összegyűlhet egy szép kis receptgyűjtemény nekünk, Puffinosoknak. Úgyhogy akkor hajrá! Hozzatok fotókat, ötleteket, recepteket. Jelszó: #puffinkarácsony

Aki pedig nincs fent a facebookon, vagy nem szeretné maga feltölteni, nyugodtan küldje el nekem és majd én feltöltöm. És feltöltöm a tavalyiakat is, amiket küldtetek nekem!! Éljen a Puffin karácsony!!!

 

narancsos-csokis_01

Előző cikk5 palacsinta, ami bearanyozza a hétvégédet
Következő cikkTalálkozzunk vasárnap!