Blogkóstoló 2012

0

Úgy látszik, hogy a Dining Guide-nak is Csak a Puffin ad elég erőt és mindent lebíró akaratot (haha), mert idén is meghívtak a blogkóstolóra, úgyhogy aki szeretne, találkozhat velem. Szeptember 7-9. között a Hold utcai Vásárcsarnokban lesz a Street Food Show, melynek teljes programját itt olvashatjátok. Ennek lesz része a Vénusz-Dining Guide Blogkóstoló is, de most nem egy napig lesz mindenki, hanem hármasával leszünk beosztva 3 órás periódusokra. Ha velem akartok találkozni, akkor szeptember 9-én, vasárnap délre kellene időzíteni a jelenést. Templom előtt, után vagy helyett, húsleves, rántott hús, krumplipüré és ubisali előtt, után, vagy helyett, szombati buli utáni kijózanodás részeként, vagy a Walt Disney mesedélután előtti programként. Ja, hogy 2012 van és az már nincs az m1-en? Na akkor az stornó. De mindenképpen számítanék 80 Puffin-faktosra, hogy ne maradjon a nyakamon a Túró Rudi krém, mert akkor morcos leszek.

Hogy milyen volt tavaly, arról részben írtam már akkor. Itt olvasható a tavalyi liveblog (idén is lesz talán), de azért annyit megsúgok, hogy ez a Doki más lesz, mint az a Doki. Azt ugyanis akkor kihagytam a liveblogból és minden egyéb értekezésből, hogy épp előtte való nap tudtam meg, hogy kisbabánk lesz, szóval én akkor nem egyedül voltam ott, csak látszólag. Most viszont egyedül megyek, csak most már nem kis csitriként, hanem felelősségteljes anyaként. Teljesen megváltoztam, rám sem lehet ismerni. Úgy nézek ki és úgy öltözködök mint Julia Child. Haha, nem is. 
De most jut eszembe, tavaly november óta most először megyek kb. 50 km-nél távolabb Füredtől. Jaj, de izgi:) Úgyhogy ez mind olyan komoly tényező, amit figyelembe véve egyértelműen úgy gondolom, hogy ott a helyetek. Lehet, hogy meglepi is lesz, még majd az időm függvényében eldől. 
Azoknak, akik tavaly, vagy evör elégedetlenkedtek, morogtak, jó hír: ingyenes a rendezvény, csak a kajáért kell fizetni, de azért nyilván kell. Csak hogy tudjátok, nem mi, bloggerek szabjuk az árakat. 
Tehát akkor ki az a 80 ember? Hadd lássam a kezeket!

Szeptember 9. (vasárnap) 11-14 óráig.
Előző cikkAlmás-mákos süti
Következő cikkFetakrémes olívás falatok és szavazás

1 hozzászólás