Mogyoróvaj fagyi

0

Egyszerű, mint az 1×1 (márakinek az egyszerű:). Viszont cserébe isteni. Laci egy kanál után kérdezte, hogy „óóó, honnan ez a selymesség?” Hát honnan, honnan, eredeti kínai selyem, még jó, hogy selymes:)

Viccet félretéve, kár gondolkodni rajta, meg kell csinálni, jó lesz.

Hozzávalók:
50 g mogyoróvaj
30 g cukor
200 ml tejszín
pici vaníliakivonat
+ egy kis selyem:)

A hozzávalókat egy tálba mérjük és turmixgéppel átkeverjük. Fagyigépben véglegesítjük, vagy fagyasztóba tesszük, és 1 óra múlva kivesszük, villával alaposan átkeverjük, visszatesszük a mélyhűtőbe, aztán 1 óra múlva megint alaposan átkeverjük és visszatesszük a mélyhűtőbe.

Az ötlet David Lebovitztól van, de a mennyiségek szabadon kezelve.

Előző cikkBarackos-almás cobbler
Következő cikkRibizlis-sárgabarackos parfé

1 hozzászólás