Csokis epernyalóka

0

Nincs turpisság, csak gondoltam, megosztom Veletek ezt a kis ötletkémet, mert szerintem jó, aztán hátha van, akinek tetszik. Szóval annyi csak a dolog, hogy az epret megmossuk, kicsumázzuk, beleszúrunk egy jégkrém pálcikát vagy hurkapálcát és olvasztott étcsokiba mártjuk. Valamibe beleszúrjuk a nyalókákat és hűtőbe tesszük, hogy a csoki megdermedjen. Hát ennyi. Remélem, van legalább 1 ember, akinek tetszett, mert akkor megérte feltenni. A fotóért külön elnézést kérek..

Előző cikkAlmás pite minitorták
Következő cikkFordított epres cheesecake

1 hozzászólás

  1. Nekem tetszik, a fotot megbocsatom (bar neztem erosen, h ez mi rajta, mig el nem olvastam a bocsanatkerest :D)Mi lenne, ha az epret martas elott tenned a melyhutobe, aztan fagyottan (vagy felig fagyottan) ,artanad csokiba, azonnal raolvadna es azonnal eheto is lenne. De en nem vagyok gasztroblogger, meg sosem csinaltam is ilyet, csak okoskodok 😉

  2. köszi ildi:) zsuzsi, azt is lehet, én csak azért nem szeretem fagyasztóba rakni a dolgokat csokibamártás előtt, mert akkor túl keményre fagynak esetleg, aztán meg elkezdenek kiolvadni… de van, aki meg mindent így csinál, szóval jogos abszolút. zsófi, életlen, az a legnagyobb baja..és köszi!