Ha nem írok semmit, az ér? Mer’ akkor nem írok semmit. Vigyétek és egyétek. Jó lesz.
Hozzávalók:
40 dkg camembert
10 dkg puha vaj
2 fej vöröshagyma
só, bors
1. A vajat megolvasztjuk kicsit, a vöröshagymát apróra vágjuk.
2. A camembert-t felkockázzuk, a többi hozzávalóval együtt egy tálba tesszük és botmixerrel turmixoljuk. Ha nehézkes, adhatunk hozzá pár csepp tejszínt.
3. 1-2 órára lezárt dobozban hűtőbe tesszük, hogy „összeérjen”.
Pirított baguette/kenyérkockákra kenjük.
Azt hinné az ember, a camembert-en már nincs mit „spilázni”. Hát van 🙂
Imádnivaló
Reggel készült bazsalikomos friss sajt krém. most pedig ezt dobom össze. Milyen jó lesz. nekem :)Köszi.
ő, a printer friendly gomb most nem működött… kis figyelmesség jött elő helyette… akkor meg nem is kell a gomb, ugye ? 🙂
Nem ehhez a témához tartozik, de egy álláskereső portálon állásajánlatot találtam a dr. Pepper üdítő itthoni értékesítésére 🙂 Kutakodtam, úgy tűnik még nem kapható, de jön! Én még nem kóstoltam, kiváncsi vagyok rá!
Persze, hogy ér (bár szeretem olvasni, amit írsz), de csak amiatt, mivel a kép, és a recept is magáért beszél 🙂
köszi szépen! jaja, érdemes spilázni! Beastie – mi az a kis figyelmesség? nem értem:( ayildi – jó tudni, köszi:) és csibe – köszi!!