Angyalka – még 1 napig lehet jelentkezni

0

Holnap éjfélig lehet jelentkezni az idei karácsonyi Angyalka-játékra. Sokan jelentkeztetek már, ha nem kaptatok visszajelzést, ne essetek pánikba, mindenkit regisztrálunk és november 10-e után fogunk közös emailt írni. 

Íme a kiírás:

Idén is meghirdetjük az Angyalka-játékot. A lényeg, hogy bloggerek játszanak, olyan lesz, mint az iskolában a Mikulás-ünnepség. Húzunk, és mindenki, aki játszik, készít valamilyen ajándékot annak, akit kapott. És nyilván ő is kap valaki mástól.

Jelentkezni ezen az email címen lehet: gasztroblogger(kukac)gmail(pont)com. November 10-ig jelentkezzen, aki részt akar venni! November 15-ig mindenkit értesítünk, hogy kit sorsoltunk neki.

Decemberben lesz egy találkozó Budapesten – hely és időpont még nincs – de tudom, hogy olyanok is szívesen játszanának, akik nem tudnak majd eljönni, mert nem budapestiek, vagy akár külföldön élnek. Ezért légyszi  mindenki jelezze a jelentkezés során, hogy tud e jönni várhatóan, vagy már most tudja, hogy teljesen kizárt. Korábban volt ebből probléma, ezért erre valamilyen megoldást ki fogunk találni!

Hajrá, várjuk a jelentkezéseket!”

Előző cikkBanános-brownie
Következő cikkBaconos-sajtos tekercs