Hát, sajnos vége a szabinak. Volt két húzós hetünk, minden jóval, kaja, pia, móka, pihi, barátok, most meg kezdődhet a megtisztulás, kein pia, kein móka, keine freunden, kaja is csak kímélő..A blogon persze ez nem fog meglátszani, mert vannak még talonban tömősebb receptek, na meg persze L továbbra is igényli a durvább dolgokat, de azért érezzetek mélyen együtt velem, ahogy senyvedek a saláták és mindenféle himi-humi kaják mellett..
Na de akkor egy korábbi téma, sült paprikakrém:
Hozzávalók:
2 darab piros kaliforniai paprika
1 kk olívaolaj
só, bors
A két paprikát megmossuk, majd alufóliára rakjuk és 200 fokos sütőben sütjük 35-40 percig. Közben többször megforgatjuk. A héja megbarnul, az a jó.
Ha letelt az idő, kivesszük a sütőből és konyharuhával letakarjuk, néhány percig így hagyjuk, aztán levesszük és eltávolítjuk a paprika héját, csumáját. A húsát edénybe rakjuk, hozzáadjuk az olívaolajat, sót, borsot és turmixgéppel pürésítjük.
ez nagyon jo!gondolom siman elkeszitheto, grillen elkeszitett kapia paprikabol is.ki kell probalni.:)
nagyon finom lehet, ki kell próbálnom
Milyen szép színe van!…és együtt érzek, sőőőt, hamarosan csatlakozom is ;))
Mutass nyugodtan egy kis himi-humit is, szerintem azt is szeretjük 🙂
hinyenc – persze, simán:) köszi lányok, és üdv a klubban:):)
Nyami! Kápiám van, abból kipróbálom!