Na ez ám a nem nagy truváj. Úgy vagyok ezekkel a gyümölcslevesekkel, – mint nyilván sokan mások is – hogy van egy bevált basic recept, és csak a fő hozzávalót variálom. Eperkrémlevesként indult, most ez lett belőle. Fűszerekkel még szórakozhatnánk, de most nem:)
Hozzávalók:
60 dkg málna
1 dl tejszín
5 dl tej
1 dl natúr joghurt
3 ek cukor
0,5 cs vaníliás cukor
+málna – díszítési célból, ha nem felejted el
A leves hozzávalóit összeturmixoljuk, leszűrjük és csészékbe szedve hűtőbe tesszük, majd megesszük.
ó de szép ez a fotó! nagyon tetszik ez a mély lila/padlizsán szín 🙂 én is hasonlóképp (vagyis kábé ugyanígy) készítem a gyümileveseket általában :]
óó Reni, hát bearanyozod a napomat:) örülök nagyon, hogy tetszik!!
Már megint nagyon szépet, és nagyon finomat alkottál!!!
De szép! 🙂 Tuti csinálok én is vmi ilyesmit, mert egy láda málnát kaptam ma és nem is fért be a fagyasztóba. Nem hagyhatom veszni! 🙂
Csibe – Te túl kedves vagy hozzám!!:):) és egyúttal az egyik, ha nem a kedvenc kommentelőm!:)Puszedli! óóó, mit nem adnék egy láda málnáért!!!:)
Ez tényleg így a legfinomabb; semmi főzés + extra málnaíz!