Innen van a recept, tegnap ez volt az ebéd. Jó volt, próbáljátok ki. Ma nincs duma.
Hozzávalók:
250-300 g leveles tészta
1 nagy póréhagyma vékonyan felkarikázva
4-6 szelet bacon
10 dkg krémsajt
zöldfűszerek
5 dkg reszelt sajt
1. A bacont feldaraboljuk és megsütjük, majd kivesszük a serpenyőből és a zsírjában pár perc alatt megfonnyasztjuk a felkarikázott póréhagymát. A sütőt 200 fokra melegítjük.
2. A levelestésztát kinyújtjuk/hajtogatjuk és egy sütőformába terítjük, a peremeit felhajtjuk. A krémsajtot elkeverjük a zöldfűszerekkel, megkenjük vele a leveles tésztát, aztán rászórjuk a hagymát, a bacont és végül a reszelt sajtot.
3. 20-25 percig sütjük.
Guszta, nagyon! „stop” 🙂
na ő is elkészült, egy kis cukkinivel turbóva. és ismét fincsi. egyre jobban kedvelem a bloggod!!!!
Liloocka – szuper, örülök neki nagyon!!
Lehet hogy igen lökött kérdés, DE: a sajtkrém ugyanaz mint a vajkrém???? Te milyet használsz általában? (ugyanazt pl a tortákhoz mint a lepényekhez???) KÖszi! Vivi
nincs lökött kérdés:) a sajtkrém nem ugyanaz, mint a vajkrém. a philadelphia márkájú a legismertebb – és legdrágább – máshol soft cheese néven szokott szerepelni. arra kell figyelni, hogy natúr legyen, ne fűszeres.