Élet a macaron után

0

A macaron-projektet hivatalosan is sikeresnek nyilvánítom. Mostanra szinte az összes elfogyott, kettőt mentettem meg és bár nem biztos, hogy macaronhoz méltó körülmények között fogyott el, jóhelyre került, ez garantált. Jobban eltudom ugyanis képzelni, hogy egy 15 méter hosszú asztal mögött elfogyasztott, komornyikok által felügyelt ebédet követően, a birtokon tett séta után sofőr által vezetett rolls royceban Párizs főutcájára kocsikázva, kalapos, tökéletes toalettben pompázó szipkás arisztokratikus asszonyságok falatozzák óvatosan harapva bele, hogy a smink se sérüljön. Ehelyett a legjobb barátaimmal egy szocreál vállalati üdülőben, tescos alapanyagokból vásárolt túrós csusza és két üveg bacardi után hajnali egykor kockás viaszosvászon abroszon műanyagdobozból kivett macaronfalatokra lekvárosüvegekben szállított krémeket kentünk, az első bemutató példány után egyszerűen úgy megkenve a félmakikat, mint a vajas kenyeret:):)

Viszont cserébe az a hír, hogy megújult a Gasztrotipp design. Mostantól új színekben pompázik a lapunk, ha szívesen kitennétek ezt a logót a honlapotokra, blogotokra, írjatok emailt és elküldjük Nektek!

És megkezdjük a közösségi életet is Gasztrotipp fronton, megtaláltok minket mostantól a Facebookon és a Twitteren is. Csatlakozzatok Ti is:) Mert az jó lesz!:)

Előző cikkLive blogging: Macaron experiment 5. – A végkifejlet
Következő cikkMájkrém házilag

1 hozzászólás

  1. A logo nagyon tetszik, már tegnap is mondani akartam! Amúgy itt meg miért csak I-s foto van??? :DVégezetül, tééééényleg nagyon finom volt a macaron, főleg a lemon izével! Annak a receptjét nekem nem sikerült memorizálni ;)MM

  2. lemon izét felteszem majd, ha hazamegyünk és sikerül egy újabb adagot lefotózni:)szerintem doktornő sem memorizálta egyébként – csak úgy tett:):)ja, és hát természetesen bármikor örömmel feltöltök egy egészalakos képet rólatok is:) csak gondoltam, inkognitóban hagylak titeket:)