VKF – Emlékeztető

    0
    Bloggertársak és nem bloggerek!

    Egy hét múlva, szeptember 26-án, pénteken várom a XIX. VKF pályaműveit! Téma: Romantikus vacsora. Itt bővebben olvashattok róla.

    Elő a romantikus vénával, hódítsatok, hódítsatok, vagy teszteljétek a menüt a családotokban, barátokkal, esetleg egy képzeletbeli vacsorát az álompartnerrel!

    Többen mondtátok, hogy a célszemély nagyjából a rántott hús, lekváros piskóta kombóval is beérné, hát most még egyszer mondom, sem a fogások száma, sem az ételek típusa nem számít. Az sem baj, ha zsíroskenyereztek pizsamában a lépcsőházban, vagy finomfőzeléket esztek fasírttal, netán tejberizset cukrozott kakaóporral, én azt sem bánom. Csak mondjátok el, mutassátok be, mi az, amivel le tudjátok venni a lábáról! Ha csülök, hát istenem, akkor csülök a varázsszó! Fotózzatok, írjátok le a recepteket, és közben meséljetek emlékezetes vacsorákról!

    Várom szeretettel a pályaműveket a doctorpepper7(kukac)gmail(pont)com emailcímre. Fogyókúrás, kollégista, páratlan páros és minden kreatív megoldást kíváncsian várok!

    A kép innen származik.

    Előző cikkCooltúra – Chocomole
    Következő cikkVKF – Határidő? Semmi gond

    1 hozzászólás

    1. Kérek engedélyt csütörtökön dálelőtt postolni. Délutántól a goriziai Gusti di frontiera elnevezésű, egészen vasárnap estig tartó gasztronómiai fesztiválon veszünk részt,ahová egyébként sok-sok szeretettel várunk mindenkit:-)

    2. No, van egy kis hiba a rendszerben, ugyanis csak egy bejegyzésemet hajlandó vasárnap közzétenni, nekem meg lenni három :-)Tehat ha minden igaz, egy érkezik vasárnap (bevezetős-gondolkodós) a két menüt pedig megpróbáolm hétfőn postolni.Köszönök mindent Dr Pepper :-)És „auguri” az összefoglalóhoz! 😉

    3. Doki, mondd, hogy lehet késni egy-két napot! Én akartam előre dolgozni, de rajtam kívülálló okok miatt nem jött még össze, holnap meg nincs kinek romantikázni. A beszerzésről meg nem is beszélve…Pedig ahogy kiírtad, rögtön kitaláltam, mi lesz, nem szeretnék kimaradni megint.